Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тиквеник Като на Баба

Тиквеник Като на Баба

Открий всички 37 подбрани съвети относно тиквеник като на баба в Gotvach.bg.
Сладки като РозичкиСладки като РозичкиСлед като е готово, с подходяща форма правите желаните сладки....
Сандвичи като пицаСандвичи като пица
След като се изпекат, режем леко още веднъж. Вече готови сандвичите тип пица хапваме с айран....
Мекици като бухтиМекици като бухти
Тестото може да се замеси още от вечерта. В широка купа пресяваме брашното. В киселото мляко слагаме содата и оставяме за 5 минути хубаво да шупне...
Сладкото на баба от зелени смокиниСладкото на баба от зелени смокини
Сладкото на баба от зелени смокини е готово....
Рум Баба по оригинална италианска рецептаРум Баба по оригинална италианска рецепта
4
Рум Баба по оригинална италианска рецепта е чуден десерт!...
ТиквеникТиквеник
2
Изпеченият тиквеник залейте с топъл захарен сироп....
Рогчета като от пекарнаРогчета като от пекарна
1
Поръсете с натрошено сирене и навийте като рогче. За плънка може да използвате и настърган кашкавал или смесени сирене и кашкавал....
Кифлички, меки като памукКифлички, меки като памук
Прибавя се пресято брашно и солта, като се меси меко тесто. Не се слага повече брашно, за да може кифличките да са меки и пухкави....
Пита като за сватбаПита като за сватба
Питата се слага в сгорещената фурна, и след като добие светло златист цвят, огънят се намалява на умерен....
Добруджански малай като мъфиниДобруджански малай като мъфини
4
В Добруджа това ястие се казва добруджански малай или малай, прави се в тава и се реже на квадрати. Предвид че Добруджа е била част от Румъния, малаят...
Вкусни бисквитки като МилкаВкусни бисквитки като Милка
Всичко се разбърква, като половината шоколад слагаме в тестото. Правят се топчета по горе-долу 35 г....
Меки като памук питкиМеки като памук питки
В кана се слага маята и малко вода, разбърква се. В купа се слагат брашното, захарта, солта, олиото, прави се кладенче и се сипва маята. Замесва се...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: