Gotvach.bg»Избрани Колекции»Милинките на Баба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Милинките на Баба

Милинките на Баба

Разгледай всички 23 подбрани съвети за милинките на баба в Gotvach.bg.
Милинките на бабаМилинките на бабаС тази смес поливаме милинките. Печем на 180 градуса. Когато са готови, ги пръскаме леко с вода и покриваме с кърпа, за да омекнат....
Милинките на мамаМилинките на мама
Омесват се малки топчици и се нареждат не много плътно в намазана с мазнина тава. Оставя ме ги да втасват и се залива със заливка, направена от...
Милинките на ВилиМилинките на Вили
5
Маята се разбърква с топлата вода и захарта. Оставя се докато отгоре се получат мехурчета и сипваме в пресято брашно. Добавя се прясното мляко, яйцето...
Милинките на ЖаниМилинките на Жани
8
Правим заливката и я изсипваме върху вече втасалите милинки. Пече се в затоплена фурна с t=200-220°C за около 30 мин....
Милинките на вуйчо ВаньоМилинките на вуйчо Ваньо
Оставете милинките на топло, за да втасат. Поръсете със сусам. Изпечете до розов загар в загрята фурна до 180 градуса....
Милинките на мама с пудра захарМилинките на мама с пудра захар
Приятен апетит с милинките на мама с пудра захар! Източник: Теди Георгиева - Кулинарна мрежа...
Баба ГанушБаба Гануш
6
Патладжаните се пробождат на няколко места и се пекат 10-15 минути на 220 С. Лукът, джодженът, чушката и доматът се нарязват на ситно. Изпечените...
Рум БабаРум Баба
Разтворете маята в затопленото прясно мляко с 1 ч.л. захар. Оставете на топло да втаса. В купа разбийте яйцата. Разтопете маслото и оставете да...
Орехчетата на бабаОрехчетата на баба
Смилате, първо, обикновени бисквити на прах и слагате в отделна купа. След това смилате орехите - също на ситно, и ги сложете в отделна купа....
Летен Баба ГанушЛетен Баба Гануш
Една бърза и вкусна разядка Баба Гануш с вкус на лято. С малко съставки, съвсем лесно приготвяне и бързо изяждане на разядката с патладжан: Първо...
Виненките на бабаВиненките на баба
Пресяваме брашното със сито в дълбока тава. Пресяваме със цедка пудрата захар, да няма бучки в друг съд. В брашното правим кладенче и слагаме...
Питката на бабаПитката на баба
Тази питка знам от баба ми и я приготвяме винаги за Коледните празници. Маята разтваряме в малко топла вода и добавяме захарта. Оставяме на страна...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: