Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршиите на Баба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршиите на Баба

Туршиите на Баба

Открий всички 12 кулинарни идеи за туршиите на баба в Gotvach.bg.
Как се съхраняват туршиите?Как се съхраняват туршиите?Температура на съхранение на туршиите Температурата играе ключова роля в съхранението на туршиите....
Полезни ли са туршиитеПолезни ли са туршиите
4
Защо все пак туршиите са вредни?...
Баба ГанушБаба Гануш
6
Патладжаните се пробождат на няколко места и се пекат 10-15 минути на 220 С. Лукът, джодженът, чушката и доматът се нарязват на ситно. Изпечените...
Рум БабаРум Баба
Разтворете маята в затопленото прясно мляко с 1 ч.л. захар. Оставете на топло да втаса. В купа разбийте яйцата. Разтопете маслото и оставете да...
Вреден ли е аспиринът в туршиите?Вреден ли е аспиринът в туршиите?
2
Обикновено туршията върви с ракия или друг вид алкохол....
Защо се слага аспирин на туршиите?Защо се слага аспирин на туршиите?
6
Прочети също как се пресича туршията с аспирин и вреден ли е аспирина в туршиите....
Орехчетата на бабаОрехчетата на баба
Смилате, първо, обикновени бисквити на прах и слагате в отделна купа. След това смилате орехите - също на ситно, и ги сложете в отделна купа....
Летен Баба ГанушЛетен Баба Гануш
Една бърза и вкусна разядка Баба Гануш с вкус на лято. С малко съставки, съвсем лесно приготвяне и бързо изяждане на разядката с патладжан: Първо...
Виненките на бабаВиненките на баба
Пресяваме брашното със сито в дълбока тава. Пресяваме със цедка пудрата захар, да няма бучки в друг съд. В брашното правим кладенче и слагаме...
Питката на бабаПитката на баба
Тази питка знам от баба ми и я приготвяме винаги за Коледните празници. Маята разтваряме в малко топла вода и добавяме захарта. Оставяме на страна...
Катмичките на бабаКатмичките на баба
2
В топлата водичка се прибавят последователно всички продукти. Разбъркват се /най-добре с ръка/ до гладка течност с гъстота на боза. Затваря се...
Лалангите на бабаЛалангите на баба
Разбийте яйцата и на порции добавете към тях брашното при непрекъснато бъркане с телена бъркалка. След това добавете захарта, солта и содата....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: