Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Запържваме ситно нарязания лук в олиото и маслото, докато се зачерви, прибавяме месото, черния пипер, разбъркваме и готвим за кратко, за да се овкуси...

Когато са готови, се прибавят към пилето.
Налива се виното и ястието се кипва за 5 минути....

2

1

Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар....

Сипете водата с бульона и пилешкото вътре и бъркайте. Кашата ще се сгъсти и когато се появи олио по краищата, е готова....

Месото и краставичките се нарязват много ситно. Яйцето се настъргва на ренде и се смесва с месото и краставичките....

Пилето се реже на парчета и се слага с малко олио и вода да се хем запържва, хем задушава....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: