Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко магданозлияАгнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява.
Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко – пилаф
Добавя се бульон в съотношение 2:1 и щом заври, се слага във фурната за 20 минути....
Агнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко буглама
След омекването на картофите ястието се поръсва с нарязан джоджен и се изважда от фурната....
Агнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко печено
Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути.
Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Агнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Агнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: