Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастет от артишок
Не се препоръчва замразяването на пастет, защото може да отдели твърде много вода по време на размразяването....
Пастет от херинга
Блендираме рибния пастет до желаната консистенция.
Ако е необходимо, добавете сол на вкус към пастета от херинга....
Пастет от треска
Поднасяме пастета от треска, намазан върху сухарче, домашни брускетки или препечена филия....
Пастет от шунка
Смелете шунката два пъти в месомелачка със ситна решетка.
Разбийте мекото масло на пухкав крем и добавете пюрираната шунка.
Овкусете с подправките...
Пастет от бакла
Баклата се накисва във вода за 2 часа. Изплаква се със студена вода и се отцежда.
Картофът, целината и лукът се нарязват на дребно и се слагат...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
52
43
32
23
10
Дай твоята оценка: