Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по моряшкиВарете на силен огън, докато се отворят, след това ги снемете.
Извадете мидите, а водата запазете....
2
Миди на плочаНай-важно, за да получите едно истински ароматно морско предястие е да се сдобиете с качествен, пресен продукт, в случая миди....
2
Миди по испанскиМидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото....
1
Миди на тиганОставете да се готвят, докато мидите се отворят, като разклащате от време на време.
Подправете със сол и черен пипер готовите миди....
3
Миди по шабленски
Ястието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Миди по каварненски
Ако някоя мида не се е отворила при варенето, не я яжте!
Да ви е сладко с тези миди по каварненски....
Миди по провансалски
Мидите по провансалски се поръсват с магданоз и пармезан.
Приятно приготвяне!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: