Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди на плочаНай-важно, за да получите едно истински ароматно морско предястие е да се сдобиете с качествен, пресен продукт, в случая миди....
2
МидиМиди на тенекия
Нагрявате тенекията на открит огън, след което слагате пресните миди и печете много за кратко - само за няколко минути, докато не се отворят черупките...
Миди на тиганОставете да се готвят, докато мидите се отворят, като разклащате от време на време.
Подправете със сол и черен пипер готовите миди....
3
Миди по моряшкиВарете на силен огън, докато се отворят, след това ги снемете.
Извадете мидите, а водата запазете....
2
Миди по испанскиМидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото....
1
Полента с миди и скариди
Добавете микса от миди и скариди. Може да ги сложите направо замразени. Разбъркайте и излейте бялото вино....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: