Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се приготвят миди с вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди с бяло виноСлед това тенджерата се захлупва с капак и силно се разклаща, за да се отворят черупките. Щом се отворят се добавя и маслото....
Задушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди.
Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Панирани миди с вино
През това време от яйцата, прясното мляко и брашното се приготвя палачинково тесто....
Пикантни миди с бяло вино
След това опитайте и отстранете всички миди, чиито черупки не са се отворили.
Сервирайте на гостите си ястието, гарнирано с корички хляб....
Миди с вино и девесилСлед като се отворят всички миди и се покаже месестата част, си вадя една за да опитам дали са се сварили. Да ви е сладко....
3
Черни миди с бяло вино
В дълбока тенджера се задушава лукът в малко зехтин и масло. Налива се бялото вино и се изчаква да заври.
3....
Миди с бяло вино и масло
В обикновена - предполагам около 8 минути ще са достатъчни за миди с бяло вино и масло....
Миди с бяло вино и чесън
След няколко минути отворете и вижте дали са се отворили всички миди. Ако да, то те се готови.
Изключете и прехвърлете в дълбока купа....
Миди с бяло вино и домати
Мидите трябва да покъкрят около 5 минути, за да се отворят. После ги прецедете и изхвърлете течността....
Миди по моряшки с бяло виноМидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди....
6
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: