Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се приготвят миди с вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се приготвят миди с вино

Как се приготвят миди с вино

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се приготвят миди с вино в Gotvach.bg.
Задушени миди с виноЗадушени миди с виноГотви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Миди с бяло виноМиди с бяло вино
След това тенджерата се захлупва с капак и силно се разклаща, за да се отворят черупките. Щом се отворят се добавя и маслото....
Панирани миди с виноПанирани миди с вино
През това време от яйцата, прясното мляко и брашното се приготвя палачинково тесто....
Черни миди с бяло виноЧерни миди с бяло вино
В дълбока тенджера се задушава лукът в малко зехтин и масло. Налива се бялото вино и се изчаква да заври. 3....
Пикантни миди с бяло виноПикантни миди с бяло вино
След това опитайте и отстранете всички миди, чиито черупки не са се отворили. Сервирайте на гостите си ястието, гарнирано с корички хляб....
Миди с вино и девесилМиди с вино и девесил
3
След като се отворят всички миди и се покаже месестата част, си вадя една за да опитам дали са се сварили. Да ви е сладко....
Миди с бяло вино и чесънМиди с бяло вино и чесън
След няколко минути отворете и вижте дали са се отворили всички миди. Ако да, то те се готови. Изключете и прехвърлете в дълбока купа....
Ризото с пресни миди и виноРизото с пресни миди и вино
Ризотото с пресни миди и вино е готово....
Ориз с миди и бяло виноОриз с миди и бяло вино
Оризът с миди и бяло вино е готов....
Миди с мащерка и бяло виноМиди с мащерка и бяло вино
От време на време се разбърква, така че всички миди да могат равномерно да се нагреят....
Миди с бяло вино и доматиМиди с бяло вино и домати
Мидите трябва да покъкрят около 5 минути, за да се отворят. После ги прецедете и изхвърлете течността....
Миди по моряшки с бяло виноМиди по моряшки с бяло вино
6
Мидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: