Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Ядат Миди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Ядат Миди

Как се Ядат Миди

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се ядат миди в Gotvach.bg.
Как да ядем мидиКак да ядем мидиМидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на ламарина....
МидиМиди
Мидите (Bivalvia) са клас водни мекотели, които живеят прикрепени към скали или други обекти, хранят се с планктон, който изсмукват от водата. Тялото...
Как се консервират и стерилизират миди?Как се консервират и стерилизират миди?
Консервирането и стерилизирането на миди е процес, който позволява запазването на този морски деликатес за по-дълго време, като същевременно се съхраняват...
Най-вкусните видове мидиНай-вкусните видове миди
Тези няколко вида миди са безспорно едни от най-вкусните, които могат да се открият на европейския пазар. Mорска фина мида (Ruditapes Decussatus...
Яжте миди срещу косопадЯжте миди срещу косопад
Загубата на коса е свързана много често с генетични или хормонални проблеми. Но освен това през зимата, при заболявания като ковид и след навършване...
Как да готвим мидиКак да готвим миди
За да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти...
Как да сготвим мидиКак да сготвим миди
Мидите са вкусна морска храна, която се отличава с особения си солено-сладък вкус. Тези морски дарове са изключително апетитни и не е изненада, че...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди СаганакиМиди Саганаки
5
Прибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
Мариновани мидиМариновани миди
Маринованите миди са готови....
Миди ТигреМиди Тигре
По принцип не се слага предварително, тъй като понякога от самите миди си има достатъчна соленост, когато са пресни....
Миди ФантазияМиди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: