Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготва Домашно Вино и Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Коктейл с домашно червено вино
Първо се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино....
Домашни суджуци с червено вино
Непременно опитайте тези домашни суджуци с червено вино...Сгряващата напитка за тях е ясна....
Домашни виненки с червено виноБрашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не придобие...
1
Домашни спагети Болонезе с червено виноВ малко олио запържваме лука и моркова. След това добавяме каймата.
Когато и тя е готова, добавяме доматеното пюре и виното.
Оставяме да покъкри...
1
Домашни ретро сладки с бяло вино
Поръсете домашни ретро сладки с бяло вино с пудра захар, сервирайте и им се насладете!...
Червено ВиноПолзи от червеното вино
Полезните свойства на червеното вино са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички....
1
Тънкости при приготвянето на домашно бяло вино
Силата на виното зависи от количеството захар, използвана при приготвянето му. При ферментацията от захарта се образува спирт.
Добавянето на...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: