Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Червено греяно виноВ чайник се налива виното, прибавят се захарта, карамфилът канелата и лимоновата кора.
Нагрява се силно....
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Руско домашно вино от касис
Касисът се измива и се подсушава. Намачква се леко и се слага в дамаджана или бутилка с широко гърло....
Сладко домашно вино от къпини
След седмица домашно вино от къпини се прелива в стъклени бутилки и се запечатва с парафин....
Бяло греяно вино (White glögg)
Бялото греяно вино поднасяме горещо, като поставяме лъжица за загребване на ядките и напоените с бренди стафиди....
Коктейл с домашно червено вино
Първо се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино....
Френски сладкиш с касис и червено вино
Червеното вино се кипва, добавят се лимоновият сок, канелата и ликьорът. С тази смес се залива касисът и се оставя за 2 часа....
Греяно виноВместо вино и ром трябва да използвате портокалов или ябълков сок. Така ще получите изключително вкусна и полезна напитка с освежаващ аромат....
1
Ябълково греяно вино
Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: