Gotvach.bg»Избрани Колекции»Избистряне на Домашно Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Вино от ДжанкиИзбистрено домашното вино се бутилира.
Домашното Вино от Джанки се съхранява в хладни и проветриви помещения....
Домашно вино от шипки
Така приготвеното домашно вино от шипки е много богато на витамин С и полезно!...
Сладко домашно вино от къпини
След седмица домашно вино от къпини се прелива в стъклени бутилки и се запечатва с парафин....
Руско домашно вино от касис
След това виното става по-светло, разлива се в бутилки и се затваря добре. Съхранява се на тъмно и хладно място....
Как се избистря виното?
Не винаги при своето спонтанно избистряне вината получават хубава бистрота. Тогава се налага бистрене....
Домашно Оризово Вино
Готовото оризово вино може да се съхранява в хладилник или да го налеете в стъклени бутилки, които трябва да стоят на тъмно и хладно място....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
40
33
20
10
Дай твоята оценка: