Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Греяното вино трябва да бъде леко сладко.
И не забравяйте – за греяно вино няма неподходящо време....

Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо....

Когато е готово немското греяно вино Glühwein, го прецедете и отстранете и портокаловите резени, карамфила, пръчиците канела, звездния анасон и карамфила...

Изсипвате виното в тенджера или друг съд, добавяте останалите продукти и слагате на котлона.
Сваляте тенджерата малко преди да заври....

Поднесете греяното вино в подходящи чаши, като го прецедите и във всяка чаша гарнирате с няколко плода....

Смесете в подходящ съд виното, коняка, със захарта, канелата, карамфила, лимоновия сок и кора и малко индийско орехче на вкус....

В подходяща тенджера слагате виното, водата, канелата и пудрата захар и варите докато получите сироп....

Посолявате, наливате виното и 1 чаша вода, прибавяте мащерката и целината и захлупвате съда.
Задушавате на тих огън около 40 минути....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: