Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Сливова Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Домашна Сливова Ракия

Как се Прави Домашна Сливова Ракия

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се прави домашна сливова ракия в Gotvach.bg.
Сливова ракияСливова ракияСлед като тя приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Домашна ракия от смокиниДомашна ракия от смокини
10
След това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
Домашна ракия от житоДомашна ракия от жито
След 8 дни при добра температура може да варим домашната ракия....
Домашна ракия от царевицаДомашна ракия от царевица
1
За домашната ракия от царевица ронваме си царевицата и я смиламе....
Домашна ракия от ечемикДомашна ракия от ечемик
Преди дестилацията махаме ечемик и разбъркваме добре ракията. Получават около 10 литра чудна домашна ракия. Наздраве!...
Ликьор с домашна ракия и ягодиЛикьор с домашна ракия и ягоди
3
Като се разтопи се охлажда и се смесва с ракията, сипва се в шише и се слага в мазето или в хладилника за още 15 дни. След това се консумира....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
3
Дестилира се веднага след края на ферментацията....
Домашна Ягодова РакияДомашна Ягодова Ракия
1
Ракията, която се получава, се насипва в бутилки. Съхранява се на хладно. Домашната Ягодова Ракия е готова....
Лечебна ракия с левурдаЛечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Греяна ракия с медГреяна ракия с мед
5
Поднесете греяната ракия с мед топла....
Ракия от джанкиРакия от джанки
2
Всичко, получено във вид на първоток и патоки се отстранява при изваряването. Дестилира се 2 пъти и се съхранява в бъчва....
Ракия от царевицаРакия от царевица
3
За получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: