Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашна Сливова Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сливова ракияСлед като тя приключи веднага се изварява и се дестилира 2 пъти. Съхранява се в бурета. Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Домашна ракия от смокиниСлед това ракията се дестилира.
Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
10
Домашна ракия от ечемик
Преди дестилацията махаме ечемик и разбъркваме добре ракията.
Получават около 10 литра чудна домашна ракия.
Наздраве!...
Ликьор с домашна ракия и ягодиКато се разтопи се охлажда и се смесва с ракията, сипва се в шише и се слага в мазето или в хладилника за още 15 дни. След това се консумира....
3
Домашна Ягодова РакияРакията, която се получава, се насипва в бутилки. Съхранява се на хладно.
Домашната Ягодова Ракия е готова....
1
Лечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Ракия от джанкиВсичко, получено във вид на първоток и патоки се отстранява при изваряването. Дестилира се 2 пъти и се съхранява в бъчва....
2
Ракия от царевицаЗа получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: