Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Сливова Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варене на Сливова Ракия

Варене на Сливова Ракия

Открий всички 12 кулинарни идеи относно варене на сливова ракия в Gotvach.bg.
Сливова ракияСливова ракияСливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Краставички без варене с ракияКраставички без варене с ракия
2
Дозата е за буркан от 3 л, но може да се раздели и за по-малки буркани. Измиваме много добре краставичките. Нареждаме ги в буркана, като към...
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
В голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Вишнева ракияВишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Черешова ракияЧерешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Греяна ракияГреяна ракия
В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: