Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Крушова Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Краставички без варене с ракияДозата е за буркан от 3 л, но може да се раздели и за по-малки буркани.
Измиваме много добре краставичките.
Нареждаме ги в буркана, като към...
3
Лечебна ракия с левурда
Заливат се с домашна ракия, докато се покрият, и се оставят да преседят 14 дни на топло и слънчево място....
Гюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо.
Розовите листа се използват...
3
Ракия от джанкиМахнете костилките на джанките и ги намачкайте в бидон. След като над джанките започне да избива пяна, добавете захар в съотношение 1 към 5 л вода...
2
Ракия от царевицаЗа получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
3
Ракия от тикваТиквите се почистват от семките и се нарязват на малки парчета - колкото е възможно на по-малки.
От захарта се прави захарен разтвор в съотношение...
1
Мезе за ракия и водкаИзмийте зеленчуците. Лукът намачкайте леко с малко сол. В голямо плато подредете листата маруля и дълги и тънки листове бекон.
Отгоре разпръснете...
1
Греяна ракия с чай от лайм
Най-добра за варене е ракия 28%-38%.
Загрейте съд с дебело дъно, в него сипете захарта, намалете температурата....
Мезе за ракия с люти чушлета
Измиваме чушлетата и чушките.
Нарязваме големите чушки на дребно, а другите слагаме така. В тиганче слагаме чушките и маста.
Те ще си пуснат...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: