Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Ракия от Грозде
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варене на Ракия от Грозде

Варене на Ракия от Грозде

Прегледай всички 12 избрани предложения за варене на ракия от грозде в Gotvach.bg.
Гроздова ракияГроздова ракияГроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Краставички без варене с ракияКраставички без варене с ракия
3
Дозата е за буркан от 3 л, но може да се раздели и за по-малки буркани. Измиваме много добре краставичките. Нареждаме ги в буркана, като към...
Сок от грозде без варенеСок от грозде без варене
4
Виж също как се пресича гроздовия сок, как да си направиш петмез от грозде и научи дали гроздето вдига или сваля холестерола....
Мармалад от грозде в термомиксМармалад от грозде в термомикс
Готовия мармалад от грозде в термомикс разсипете в бурканчета и оставете да изстине....
Лесно сладко от немско грозде без варенеЛесно сладко от немско грозде без варене
Немското грозде се пасира. Добавя се захарта и всичко се разбърква, докато захарта не се разтвори напълно....
Филе от риба с грозде за бебетаФиле от риба с грозде за бебета
Гроздето се нарязва и се прибавя към соса. Филето се нарязва на парченца и отгоре се полива със соса. Подходящо за 10-12 месечни бебета....
Камби със зеле и грозде в бурканКамби със зеле и грозде в буркан
Подредете камбите в буркани, а между тях сложете кръгчета моркови, грозде и парченце хрян....
Сладко от цели смокини и грозде за зиматаСладко от цели смокини и грозде за зимата
Пълним в чисти и сухи буркани сладкото с грозде и завиваме с капачките докато е още топло....
Гроздова пянаГроздова пяна
Сипете смутито с грозде в 2 чаши и поднесете веднага....
Гроздова чурчхелаГроздова чурчхела
Двата гроздови сока се смесват и се варят 30 минути на слаб огън. Свалят се от огъня и се оставят да престоят 2 часа....
Каша с гроздова шираКаша с гроздова шира
Варите на огъня, като непрекъснато бъркате, за да не се образуват бучки....
Гроздов сокГроздов сок
1
Необходим ви е избистрен гроздов сок (шира)....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
53
42
30
25
10
Дай твоята оценка: