Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Пиле с Коричка

Печено Пиле с Коричка

Открий всички 46 кулинарни идеи за печено пиле с коричка в Gotvach.bg.
Печено пиле по арабскиПечено пиле по арабскиВсички обичаме хрупкава коричка и за да я постигнете, увеличете фурната до 180 градуса, намажете или залейте още веднъж пилето с остатъка от билковата...
Печено пиле във фолиоПечено пиле във фолио
Печем до получаване на златиста коричка. Печеното пиле във фолио е готово....
Печено пиле с шафранПечено пиле с шафран
Вържете бутчетата с конец и печете до готовност (около час)....
Печено пиле върху бутилкаПечено пиле върху бутилка
10
Пилето ще хване червеникава и вкусна коричка....
Печено пиле с бираПечено пиле с бира
3
Включваме на 200 градуса и печем два часа. Получава се крехко и сочно печено пиле!...
Печено пиле с чесънПечено пиле с чесън
Слагаме го в намазана с масло тавичка и печем до златисто. Пилето е готово, когато при набождане от него не се отделя розов сок....
Печено пиле с чоризоПечено пиле с чоризо
1
Постелете тава с хартия за печене и наредете парчетата пиле. Разрежете чоризото по дължина и сложете парчетата в тавата....
Печено пиле с вермутПечено пиле с вермут
Загрейте зехтина в тенджера, добавете лука и бекона и ги запържете за 3-4 минути. Добавете чесъна и картофките и задушете още малко. Прехвърлете...
Печено пиле със зелеПечено пиле със зеле
1
Нарязвам зелето на едро, посолявам, намачквам жестоко (тъкмо, ако някой ви е вдигнал адреналина :) ). Слагам олио на котлона да загрее направо...
Печено пиле с портокалиПечено пиле с портокали
Сложете пилето в тава и го напълнете със смес от нарязаните лук, резене и маслини. Поръсете го със зехтин, черен пипер, сол и розмарин. Изстискайте...
Печено пиле с подправкиПечено пиле с подправки
Добавете картофите и печете още 40-50 минути. Междувременно загрейте оставащия зехтин и запържете лука и чесъна....
Печено пиле в хартияПечено пиле в хартия
Намажете я с олио отвън, сипете малко вода и печете на фурна около 45 минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: