Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оформена погача се оставя да втаса, след което се маже, поръсва се със семена и се пече в загрята фурна на 170 °C....

Питката с червено цвекло е интересна и много вкусна!
Успех и добър апетит!
Вижте също как се прави памук погача....

11

Изважда се и се правят резки с нож, в случая аз съм направила кръст върху содената питка....

Извадете питката от фурната, намажете я с масло и поръсете с шарена сол.
Пухкавата питка с кашкавал е готова....

1

Ако е необходимо, покрийте питката с домакинска хартия и доизпечете до златисто.
Пухкавата питка с възелчета е готова....

Извадете формата и захлупете питката. Така ще се задуши и ще омекне.
Питката в кексова форма е готова....

Готовата питка напръскайте с вода и покрийте с кърпа, за да поомекне.
Постната питка с лимец е готова....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 11
54
41
35
21
10
Дай твоята оценка: