Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Пържоли

Свински Пържоли

Прегледай всички 66 избрани предложения за свински пържоли в Gotvach.bg.
Мариновани свински пържоли с пармезанМариновани свински пържоли с пармезанСвинските пържоли се пържат и от двете страни, като не трябва да се препържват прекалено, за да не стават много сухи....
Свински пържоли с чуден сосСвински пържоли с чуден сос
1
Свинските пържоли измийте, овкусете с черен пипер и сол. В тиган разтопете бучката масло и запечете пържолите за кратко от двете страни....
Мариновани свински пържоли с къриМариновани свински пържоли с къри
Махаме фолиото и допичаме пържолите още 30 минути. Маринованите свински пържоли с къри са готови....
Свински пържоли с божествен сосСвински пържоли с божествен сос
Свинските пържоли с божествен сос поднасяме със свежа салата по избор....
Сочни свински пържоли с гарнитураСочни свински пържоли с гарнитура
Нарязва се свинското месо на пържоли, леко може да се изтъни....
Задушени свински пържоли с пюреЗадушени свински пържоли с пюре
Нарязваме свинското месо на пържоли, които подреждаме в тавичка....
Пикантни свински пържоли в сосПикантни свински пържоли в сос
Добавете пържолите в соса и оставете на слаб огън....
Мариновани свински пържоли с чесънМариновани свински пържоли с чесън
В тази марината се киснат пържолите една нощ. Изцеждаме ги и увиваме във фолио, за да не капе мазнина и да не ги опушва....
Крехки свински пържоли на фурнаКрехки свински пържоли на фурна
3
Това е една изключително лесна рецепта за крехки свински пържоли на фурна с приятно вкусен ефект....
Мъжки свински пържоли на скараМъжки свински пържоли на скара
Нарязва се свинско месо от бут на пържолки и леко се начуква отгоре. Поръсват се със сол, черен пипер и олио....
Бирени свински пържоли на скараБирени свински пържоли на скара
1
Бирените свински пържоли на скара са готови....
Мариновани свински пържоли на фурнаМариновани свински пържоли на фурна
Маринованите свински пържоли на фурна са много вкусни....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: