Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тибетски хлябГотовият хляб се изкарва от тигана и се слага в подходяща чиния. Нарязва се и се поднася....
Плосък хляб
Пресейте брашното в купа и добавете останалите сухи съставки. В средата сипете зехтина и водата и замесете гладко тесто, като може да се наложи да...
Плодов хляб
Плодовият хляб се оставя да изстине във формата, след което се изважда, завива се във фолио и се оставя да престои една нощ....
Тъмен хляб
Двата вида брашно се пресяват със солта.
Добавят се медът, разтворен в хладкото прясно мляко, и киселото мляко, към което е прибавена содата....
Милански хляб
Маята се разтваря в малко хладка вода. Прибавя се към пресятото брашно заедно с разбитите яйца, солта, канелата, стафидите, захаросаните плодове и...
Бадемов хляб
Разбийте яйцата, добавете бавно захарта, какаото, ванилията, карамфила, смлените бадеми и брашното.
Сложете тестото на масата, разделете го на...
Витлеемски хляб
За да направите витлеемски хляб, трябва да получите квас от някой, който вече го е приготвил....
Ватикански хляб
Приготвянето на ватикански хляб отнема една седмица. За да го направите, трябва да получите квас от някой, който вече го е направил....
Арменски хляб
Разтворете маята във водата, добавете солта. Замесете твърдо тесто от двата вида брашно и маята - да стане еластично. Сложете го в намазнена купа...
Пълнозърнест хлябПоръсват се с брашно и на всеки хляб се изрязват диагонални прорези около 5 мм, същото се прави и в обратната посока....
2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: