Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецептурник за Хляб

Рецептурник за Хляб

Открий всички 99 кулинарни идеи относно рецептурник за хляб в Gotvach.bg.
Ръчен хлябРъчен хлябРазтворете маята в 1/2 ч.ч. хладка вода със солта и захарта и оставете да втаса. Пресейте брашното и оформете кладенче. Сложете активиралата се...
Бирен хлябБирен хляб
Маслините и лукът се наситняват. Лукът се задушава в предварително загрятото олио до златисто. Отделно се мискират брашното, бакпулверът и содата...
Тибетски хлябТибетски хляб
2
Готовият хляб се изкарва от тигана и се слага в подходяща чиния. Нарязва се и се поднася....
Милански хлябМилански хляб
Маята се разтваря в малко хладка вода. Прибавя се към пресятото брашно заедно с разбитите яйца, солта, канелата, стафидите, захаросаните плодове и...
Тъмен хлябТъмен хляб
Двата вида брашно се пресяват със солта. Добавят се медът, разтворен в хладкото прясно мляко, и киселото мляко, към което е прибавена содата....
Плодов хлябПлодов хляб
Плодовият хляб се оставя да изстине във формата, след което се изважда, завива се във фолио и се оставя да престои една нощ....
Избухнал хлябИзбухнал хляб
7
Сложих в 400 мл. топла вода щипка захар, пакетче суха мая, няколко лъжици брашно и оставих да шупне. Изсипах част от брашното, направих кладенче...
Арт хлябАрт хляб
2
Загрейте фурната на 200 °C и пъхнете захлупения хляб....
Голям ХлябГолям Хляб
Сега е моментът да намажем домашния бял хляб с малко вода и да го поръсим с мъничко брашно, за да стане един хубав хляб....
Къпан хлябКъпан хляб
Покрийте съда с кърпа и оставете пълнозърнестия хляб да втаса за 20 минути....
Хляб ЧабатаХляб Чабата
Задължително при този вид хляб е образувалите се шупли вътре в него. Качвам снимки, за да се видят шуплите точно под прекрасната му коричка....
Италиански хлябИталиански хляб
Насладете се на домашно приготвения италиански хляб!...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: