Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ръчен хлябРазтворете маята в 1/2 ч.ч. хладка вода със солта и захарта и оставете да втаса.
Пресейте брашното и оформете кладенче. Сложете активиралата се...
1
ХлябБирен хляб
Маслините и лукът се наситняват.
Лукът се задушава в предварително загрятото олио до златисто. Отделно се мискират брашното, бакпулверът и содата...
Тибетски хлябГотовият хляб се изкарва от тигана и се слага в подходяща чиния. Нарязва се и се поднася....
2
Милански хляб
Маята се разтваря в малко хладка вода. Прибавя се към пресятото брашно заедно с разбитите яйца, солта, канелата, стафидите, захаросаните плодове и...
Тъмен хляб
Двата вида брашно се пресяват със солта.
Добавят се медът, разтворен в хладкото прясно мляко, и киселото мляко, към което е прибавена содата....
Плодов хляб
Плодовият хляб се оставя да изстине във формата, след което се изважда, завива се във фолио и се оставя да престои една нощ....
Избухнал хлябСложих в 400 мл. топла вода щипка захар, пакетче суха мая, няколко лъжици брашно и оставих да шупне.
Изсипах част от брашното, направих кладенче...
7
Голям Хляб
Сега е моментът да намажем домашния бял хляб с малко вода и да го поръсим с мъничко брашно, за да стане един хубав хляб....
Хляб Чабата
Задължително при този вид хляб е образувалите се шупли вътре в него. Качвам снимки, за да се видят шуплите точно под прекрасната му коричка....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: