Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Глинено Гюведже

Ястия в Глинено Гюведже

Прегледай всички 69 кулинарни идеи относно ястия в глинено гюведже в Gotvach.bg.
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиА и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Славянски гювеч с пилеСлавянски гювеч с пиле
1
Готовият гювеч се сервира поръсен с нарязан на ситно магданоз....
Ярешки Гювеч в ГърнеЯрешки Гювеч в Гърне
Ако ярешкото има жилки, почистете ги, изрежете излишната мазнина и го нарежете на резени, дебели 2.5 см. Върху всяко парче сложете по една филийка...
Постен гювеч с оризПостен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода). Пече се до готовност....
Тюрлю Гювеч в БурканиТюрлю Гювеч в Буркани
Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Шарен гювеч с пилешкоШарен гювеч с пилешко
2
Гювечът се сервира топъл, разпределен в порционни чинии, гарниран с люти чушлета. Шареният гювеч с пилешко е готов....
Постен гювеч с розмаринПостен гювеч с розмарин
Постният гювеч отлично върви с козе или овче сирене и домашен хляб. Постният гювеч с розмарин е много вкусен, опитайте го....
Постен гювеч в пликПостен гювеч в плик
Необходими са ви 2 плика за печене. Зеленчуците се нарязват и се разпределят в пликовете. Във всеки се слага равно количество от подправките и...
Постен гювеч с лещаПостен гювеч с леща
1
Картофите се обелват и нарязват. Морковите се нарязват на половинки или четвъртинки. Лукът се нарязва на не много ситно, а чесънът се наситнява. Доматите...
Зеленчуков гювеч с оризЗеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Гювеч в глинен съдГювеч в глинен съд
4
Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка: