Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни гевречетаИзсипете брашното върху кухненския плот. Направете кладенче и сложете всички продукти за тестото.
Натрошете маята (ако искате, може да я разтворите...
Домашни кифлички
Свинската мас се оставя на стайна температура да се размекне. След това се разбива свинската мас и захарта. Разбиват се, докато сместа побелее....
Домашни кантучиниПродуктите са на око. Захарта е по-малко от брашното. Всичко се разбърква с ръка. Тестото се разделя на 2 еднакви части.
Поръсете плота с брашно...
1
Домашни кашкавалки
Изсипете маята в брашното и разбъркайте добавете и сол на вкус. Изсипвате млякото и водата /да са хладки/ и замесвате меко тесто. Оставяте го да втаса...
Домашни крутони
Филийките хляб се режат на малки парчета. Нарязаният хляб се прехвърля в дълбока купа и отгоре се изсипва зехтина.
Купата се разклаща хубаво,...
Домашни пурички
Маслото трябва да е със стайна температура. Маслото се разбива с миксер до получаването на пухкав крем. След това към маслото се прибавя и захарта...
Домашни солетиВ купа смесете водата със зехтина и солта на вкус.
Към течните съставки добавете предварително пресятото брашно.
С ръка замесете еластично...
2
Домашни курабийкиРазбиваме яйцата със захарта и ванилията. Към тях добавяме олиото и отново разбъркваме добре.
Следват киселото мляко със содата и накрая добавяме...
4
Вкусотия с кайма, картофи и тиквичкиСварете картофите за 20 минути в подсолена вода, обелете и намачкайте на пюре, добавете 1 с.л. масло и посолете на вкус, разбъркайте.
Обелете и...
1
Вкусотия с кренвирши и топено сирене
Лукът, чесънът и кренвиршите се режат на кубчета.
В дълбока тенджера се сгорещява олиото и в него се задушават лука и чесъна до пълно омекване...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: