Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Приготвени Погачи

Домашно Приготвени Погачи

Прегледай всички 90 подбрани съвети за домашно приготвени погачи в Gotvach.bg.
Разкошна питка с цветяРазкошна питка с цветяОставете питката да втаса, след което намажете с разбит жълтък, поръсете със сусам и печете в загрята фурна на 160 градуса за 45 минути....
Млечна питка с маслоМлечна питка с масло
Оставя се да втаса питката, след което се маже с разбит жълтък и малко мазнина. Питката се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Питка с хладилно тестоПитка с хладилно тесто
1
Поръсваме семена и печем питката на 180°C до готовност. От декоративно тесто може да оформите малки топчета за украса....
Питка с крема сиренеПитка с крема сирене
Питката се пече на предварително загрята фурна на 200 градуса около 30 минути....
Содена питка в хлебопекарнаСодена питка в хлебопекарна
2
Извадете готовата содена питка, напръскайте с хладка вода, завийте в памучна кърпа и оставете за 20-тина минути....
Сладка питка с маслоСладка питка с масло
По желание, след като я извадите, може да намажете сладката питка отгоре с малко захарен сироп....
Вита питка с кашкавалВита питка с кашкавал
Изпечената питка завийте с кърпа витата питка с кашкавал....
Празнична питка с просоПразнична питка с просо
След което вадим тестото за празничната питка и го разделяме на 9 броя равни топчета....
Чеснова питка с лимецЧеснова питка с лимец
Оставете питката отново да втаса за още 20 минути. Загрейте фурната на 200 градуса и сложете да се пече за около 30 минути....
Кашкавалена питка с подправкиКашкавалена питка с подправки
Разбъркайте и намажете питката. Печете в загрята фурна на 180 градуса около 40 минути. Кашкавалената питка с подправки е готова....
Питка с вкусен пълнежПитка с вкусен пълнеж
Печете пълнената питка в загрята фурна на 180 градуса около 40 минути. Питката с вкусен пълнеж е готова....
Чеснова питка с чоризоЧеснова питка с чоризо
Чесновата питка с чоризо е много вкусна....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
54
41
35
21
10
Дай твоята оценка: