Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Приготвени Погачи

Домашно Приготвени Погачи

Прегледай всички 90 подбрани съвети за домашно приготвени погачи в Gotvach.bg.
Бърза питка с кашкавалБърза питка с кашкавалПресейте брашното в тава и направете кладенче посредата. Прибавете в него натрошеното сирене, яйцето, олиото, солта и киселото мляко, в което предварително...
Питка с чеснова заливкаПитка с чеснова заливка
Когато питката е готова, още топла заливаме с млечната смес. Питка с чеснова заливка е лесна, вкусна и ароматна закуска за цялото семейство....
Бърза питка с маяБърза питка с мая
2
След това може да направите питката на малки топки или питка слънце....
Усукана питка с млякоУсукана питка с мляко
Когато усуканата питка е изпечена, тавата се покрива с кърпа, докато изстине....
Празнична питка с паричкаПразнична питка с паричка
Оставяме празничната питка с паричка да изстине върху решетка....
Сръбска питка с моцарелаСръбска питка с моцарела
Бухналото тесто оформете като питка с дебелина около 3 см и направете прорези с остър нож като на снимката (не до край, само до половината)....
Постна питка с лимонадаПостна питка с лимонада
Постната питка с лимонада е много вкусна....
Уникална питка с декорацияУникална питка с декорация
За тази уникална питка разтваряме с 50 мл вода маята, захарта и 2 супени лъжици брашно на кашичка и оставяме за 10 мин да шупне....
Питка с прясно зелеПитка с прясно зеле
Намазваме с жълтък и печем питката на 180 градуса за 40-45 минути в предварително загрята фурна. Питката с прясно зеле е много вкусна....
Пълнена питка с лападПълнена питка с лапад
Питката се намазва. Поръсва се със сусама. Правят се няколко разрезчета във формата на кръстчета. Пълнената питка с лапад се пече до готовност....
Сладка питка с лимонадаСладка питка с лимонада
Пека сладката питка на вентилатор за около 30 минути на 190 °C....
Лимецова питка с плънкаЛимецова питка с плънка
1
След това намажете борда на питката с жълтък, смесен с малко вода или прясно мляко....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
54
41
35
21
10
Дай твоята оценка: