Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско на Фурна

Свинско на Фурна

Разгледай всички 125 авторски предложения за свинско на фурна в Gotvach.bg.
Печено свинско месо по селскиПечено свинско месо по селскиСлед това го печем в умерена фурна. Когато е полуготово слагаме върху него нарязания на ивички лук. Връщаме месото да се допече до готовност....
Печено руло от свинско месоПечено руло от свинско месо
Печете рулото около час, като от време на време отваряте фурната, за да полеете месото с образувалия се сос....
Печено Свинско на Джейми ОливърПечено Свинско на Джейми Оливър
След това капакът се маха и изпеченото свинско се връща във фурната, за да се зачерви месото. Добър апетит!...
Свинско бонфиле, печено на тиганСвинско бонфиле, печено на тиган
Фурна - 220 градуса. Тиган, който е подходящ за поставяне във фурна....
Печено свинско в йенска тенджераПечено свинско в йенска тенджера
Много вкусно печено свинско в йенска тенджера! Добър апетит!...
Домашен дюнер с печено свинскоДомашен дюнер с печено свинско
3
Домашният дюнер с печено свинско е много вкусен....
Сос за печено свинско месоСос за печено свинско месо
Нарежете филето от свинско и сервирайте горещо със соса за месо. Да ви е сладко!...
Печено свинско месо с царевицаПечено свинско месо с царевица
Наливаме малко вода в тавичката, поливаме със зехтин и печем в предварително нагрята фурна на 180-200 градуса до готовност, за приблизително 30-40...
Печено свинско с надупени картофиПечено свинско с надупени картофи
Печете на загрята на макс фурна до зачервяване....
Печено свинско с картофени гъбкиПечено свинско с картофени гъбки
6
Печено свинско Около килограм свински шол се шпикова с чесън, намазва се със зехтин, червен и черен пипер, посолява се и се наръсва с чубрица....
Печено свинско с чеснов кремПечено свинско с чеснов крем
1
Загрейте фурната на 200 градуса. Почистете месото от всякаква мазнина, начукайте и го и го оформете на руло, което се завързва с конец....
Печено свинско с прясно млякоПечено свинско с прясно мляко
Извадете свинското от маринатата и го отцедете. Загрейте масло и запържете месото от всички страни, докато добие златистокафяв цвят....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: