Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновени Мъфини

Обикновени Мъфини

Открий всички 99 авторски предложения за обикновени мъфини в Gotvach.bg.
Мъфини с шоколадови капкиМъфини с шоколадови капкиМъфините с шоколадови капки са готови....
Кифли - мъфини с яйцеКифли - мъфини с яйце
Рецептата е изключително лесна, а горещите кифли-мъфини са една прекрасна закуска....
Козуначени мъфини с локумКозуначени мъфини с локум
Мъфините се намазват отгоре, посипват се със захар. Козуначените мъфини се пекат на 180 градуса за около 15-20 мин. до златисто....
Есенни мъфини с ябълкаЕсенни мъфини с ябълка
Ако се използват силиконови формички за ябълковите мъфини, няма нужда от предварително намасляване. Есенни мъфини с ябълка за всички у дома....
Шоколадови мъфини с кремШоколадови мъфини с крем
Пека шоколадовите мъфини в предварително загрята фурна на 180 °C за 30 мин. После украсявам шоколадовите мъфини с крем и поднасям....
Руски мъфини с извараРуски мъфини с извара
Готовите руски мъфини с извара оставаме да се охладят и изваждаме от формичките....
Ефектни мъфини с шоколадЕфектни мъфини с шоколад
Ефектните мъфини с шоколад са готови. Източник: Petar Angelov - Българските ястия и рецепти...
Мъфини с боровинки РазкошМъфини с боровинки Разкош
Разделете тестото във форми за мъфини....
Бананови мъфини с глазураБананови мъфини с глазура
Пригответе си форма за мъфини с хартиени формички за мъфини. В купа смесете разтопеното масло, яйцата, захарта....
Лимецови мъфини с маслиниЛимецови мъфини с маслини
Печем солените мъфини в предварително загрята печка до готовност. Тези лимецови мъфини са идеални за бързо похапване на работа или в офиса....
Мъфини с котидж сиренеМъфини с котидж сирене
След това я разпределяме във формички за мъфини. Печем солените мъфини в предварително загрята на 200°C печка до придобиване на приятен загар....
Мъфини с крем пълнежМъфини с крем пълнеж
Във форма за мъфини сложете хартиените кошнички. Изсипете по една лъжица от сместа, а отгоре малко от шоколадовия крем....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: