Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Тортата:
Сглобете формата за торта (можете да използвате и тавичка с форма по избор)....

Отделя се 100 мл подсладено прясно мляко за потапяне на бисквитите.
Останалото мляко със захарта се загрява в тенджерка. Пудингът се разбива с...

1

Когато стане готова тортата, трябва да я приберете в хладилник да стегне хубаво. Много е подходяща за почитателите на сладоледените торти....

Кремът за тортата се приготвя според указанията на опаковката на нишестето, а по желание може да сглобите тортата и с друг крем....

6

В поднос или тава започнете да редите тортата, като потапяте всяка бисквита в млякото с кафето за кратко....

3

След като цялата торта е наредена, се оставя да се охлади и когато вече не е топла, се прибира в хладилника да стегне добре....

Размиваме съдържанието на пакетчето крем за торта с цитрусов вкус....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: