Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле СотеПилешките гърди (аз ги нарязах на късчета) запържете в сгорещено масло (аз сложих и малко олио ) за 4-5 минути, след това прибавете и лука. Покрийте...
Пиле Баядера
Сварете пилето и го обезкостете. Нарежете чушките на лентички, гъбите и доматите - на лунички, пушените гърди - на кубчета....
Пиле куркума
Овкусяваме пилето със сол и слагаме и него в тавичката. Слагаме обилно количество куркума малко джинджифил на прах, сол на вкус и копър....
Пиле фламбе
Печем пилето на 190 градуса за около 50 минути.
В отделни съдове сваряваме картофите и лука цели....
Пиле Ангемах
Сварявам месото в подсолена вода и олио. След като се свари накъсвам на едри парчета, бульона прецеждам.
В тиган слагам маслото и брашното, разбърквам...
Пиле панираноСвареното пиле се обезкостява и посолява. Бирената паста се приготвя като жълтъците се разбиват с бирата.
Към тях се добавя брашното, щипка сол...
1
Пиле Франсез
Пилешкото филе се разделя на две и от всяка половина се оформят общо две по-малки пеперуди. Покриват се с фолио и се дооформят с чук за месо....
Пиле Император
В тиган първо се запържва пилешкото филе. Изкарва се от тигана и на негово място се запържват гъбите и броколите....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: