Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница Шупла

Баница Шупла

Разгледай всички 12 избрани предложения относно баница шупла в Gotvach.bg.
Баница шуплаБаница шуплаАко е много дебела, шуплата няма да се опече, но не бива и да е много тънка....
Сладка ШуплаСладка Шупла
9
Шуплата се поднася гореща, посипана с пудра захар....
Разложка шуплаРазложка шупла
4
Разбийте яйцето с малко вода, постепенно прибавете пресятото брашно и сол и разбъркайте. Трябва да получите тесто, което е малко по-гъсто от палачинково...
Разложка шарена шуплаРазложка шарена шупла
Мое допълнение към старовремешната рецепта е поръсването на шуплата отгоре с любимите семена и подправки :) Експериментирах, като едната шупла разделих...
Истинска Разложка ШуплаИстинска Разложка Шупла
5
Изваждаме шуплата от фурната и намазваме запечената шупла с останалата част от маслото....
Крем карамел без шуплиКрем карамел без шупли
12
Разбиваме яйцата и 400 захар, след това слагаме и прясното мляко и ванилията. Като е готова сместа, започваме да правим карамела. Разделяме...
Марудници или шупли със сиренеМарудници или шупли със сирене
Сипете содата в киселото мляко, разбъркайте и оставете за няколко минутки. Разбийте яйцата с миксер, добавете киселото мляко, водата и солта....
Моят сполучлив крем карамел без шуплиМоят сполучлив крем карамел без шупли
В тенджера сложете половината мляко - 500 мл. Добавете захарта и сложете на котлона, колкото да се разтопи. Разбийте яйцата с тел. Добавете останалото...
Златна баницаЗлатна баница
Баницата се пече в предварително загрята фурна до готовност. Златната баница е готова....
Пещерска баницаПещерска баница
вита баница и любимата ни млечна баница....
Баница МързеланкаБаница Мързеланка
Навийте корите за баница на руло и ги нарежете на лентички с кухненска ножица. Добавете ги в купата....
Дунапренена БаницаДунапренена Баница
Започваме да нареждаме лист от корите за баница, отгоре ръсим с мазнина и плънка, покриваме с втори лист от корите за баница, който също ръсим с мазнина...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: