Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бански Чомлек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бански Чомлек

Бански Чомлек

Открий всички 12 авторски предложения относно бански чомлек в Gotvach.bg.
Бански чомлек с пилешкоБански чомлек с пилешкоБански чомлек с пилешко, който можем да сервираме със зимна салата....
Чомлек по банскиЧомлек по бански
Нарежете телешкия джолан и го накиснете за 2 часа във вода. Измийте зеленчуците и ги поставете (без картофите) заедно с джолана и подправките в пръстен...
Бански чомлекБански чомлек
4
Нарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет. В гърне започнете да редите нарязаните на едри парчета...
Бански Чомлек - 100+ годишна рецептаБански Чомлек - 100+ годишна рецепта
2
Сервирайте Банския чомлек на средата на масата в тавата и оставете гостите да си оближат пръстите. Резултатът е гарантиран от поколения....
Телешки чомлек в гювечТелешки чомлек в гювеч
Добавяме и виното и около 200 мл вода и слагаме чомлека в умерена фурна. Телешкият чомлек в гювеч се готви до готовност....
Чеснов чомлек с телешкоЧеснов чомлек с телешко
Характерното за тази балканска рецепта за чомлек с телешко е специфичният чеснов вкус, който попива телешкият джолан, а самият чесън след изпичане...
Чомлек с люти чушкиЧомлек с люти чушки
1
Чомлекът се задушава на тих огън за 4-5 часа....
Чомлек с телешки джоланЧомлек с телешки джолан
1
Картофите се обелват, лукът се нарязва на едро, скилидките чесън се отделят и оставят с обвивката. Продуктите се поставят в подходящ глинен съд...
Постен чомлек с лукчетаПостен чомлек с лукчета
Чомлекът става по-вкусен, ако го приготвим в гърне, на което намазваме капака с тесто....
Чомлек с пилешки гърдиЧомлек с пилешки гърди
1
Пилешките гърди се нарязват на хапки и се поставят в предварително намазаният със зехтин гювеч. Картофите се обелват, измиват, нарязват и нареждат...
Постен чомлек с арпаджикПостен чомлек с арпаджик
Почистете добре арпаджика и кромида. Загрейте олиото и запържете до златисто ситно нарязания лук. Когато омекне, добавете настърганите домати, арпаджика...
Чомлек от свинско месоЧомлек от свинско месо
4
В тиган се запържва за кратко нарязаното на хапки месо и се отделя настрани. Лукът, чесънът и морковите се нарязват на колелца, гъбите на ивици...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: