Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чомлек с Пилешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4

1

Похлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност.
Овчарският Чомлек е много вкусен....

2

2

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме с...

В загретия зехтин сложете лукчетата, скилидките чесън, нарязаните целина и моркови. Добавете червения пипер и разбъркайте. Сложете разполовените на...

Месото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист,...

4

В сгорещеното олио запържваме наситнения лук до златисто и прибавяме настърганите домати, обеления арпаджик, счукания чесън, виното, подправките и...

Нарязваме месото, салама, лука, гъбите, магданоза, морковите и чесъна на средни парчета.
Поставяме продуктите в глинен гювеч, на дъното на който...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: