Gotvach.bg»Избрани Колекции»Борш Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Борш ЧорбаВкусната Борш Чорба е готова.
С червено цвекло цвекло можете да си приготвите и страхотна витаминозна салата....
2
БоршБорш чорба със свинскоЗелето и картофите се нарязват на парчета и се добавят към врящия борш. Боршът се вари до готовност на зеленчуците....
1
Супа БоршОставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз.
Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
4
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода.
Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Руски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
2
Вкусен БоршПокриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути.
Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
1
Украински БоршВ голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон.
Добавя...
3
Литовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.
Добавят...
Московски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката.
Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода.
След кипването добавете...
Говежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: