Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш Чорба

Борш Чорба

Открий всички 23 избрани предложения относно борш чорба в Gotvach.bg.
Вкусна Борш ЧорбаВкусна Борш ЧорбаВкусната Борш Чорба е готова. С червено цвекло цвекло можете да си приготвите и страхотна витаминозна салата....
Борш чорба със свинскоБорш чорба със свинско
1
Зелето и картофите се нарязват на парчета и се добавят към врящия борш. Боршът се вари до готовност на зеленчуците....
Супа БоршСупа Борш
4
Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Руски БоршРуски Борш
2
Ако е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Литовски боршЛитовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета. Добавят...
Унгарски боршУнгарски борш
Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Московски боршМосковски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: