Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа Борш със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш с прясно зелеОбелват се картофи, нарязваме на кубчета, лук на ситно, морков на полумесеци, домат също на кубчета, зелена чушка на малки ленти, прясно зеле на ивички...
Зимен Борш с Месо и Зеле
В голямо гърне или голям гювеч, който да побере всички продукти, се поставят нарязаните на парчета сурови говежди гърди, гъска, свински гърди, сурово...
Борш с Месо и Кисело Зеле
Нарязваме на малки парчета месото и го слагаме в тенджера под налягане.
Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме достатъчно...
Борш с кисело зеле и свинско
Месото се нарязва на малки хапки и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките.
Лукът, морковите, чесънът и червената чушка се почистват...
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода.
Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Руски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
2
Молдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш.
P.S....
Вкусен БоршПокриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути.
Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
1
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода.
След кипването добавете...
Манастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета.
Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: