Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа Борш със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш с прясно зелеОбелват се картофи, нарязваме на кубчета, лук на ситно, морков на полумесеци, домат също на кубчета, зелена чушка на малки ленти, прясно зеле на ивички...
Борш с кисело зеле и свинско
Месото се нарязва на малки хапки и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките.
Лукът, морковите, чесънът и червената чушка се почистват...
Зимен Борш с Месо и Зеле
В голямо гърне или голям гювеч, който да побере всички продукти, се поставят нарязаните на парчета сурови говежди гърди, гъска, свински гърди, сурово...
Борш с Месо и Кисело Зеле
Нарязваме на малки парчета месото и го слагаме в тенджера под налягане.
Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме достатъчно...
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода.
Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Руски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
2
Вкусен БоршПокриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути.
Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
1
Украински БоршВ голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон.
Добавя...
3
Супа БоршОставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз.
Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
4
Литовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.
Добавят...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: