Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа Борш със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа Борш със Зеле

Супа Борш със Зеле

Открий всички 12 подбрани съвети за супа борш със зеле в Gotvach.bg.
Борш с прясно зелеБорш с прясно зелеОбелват се картофи, нарязваме на кубчета, лук на ситно, морков на полумесеци, домат също на кубчета, зелена чушка на малки ленти, прясно зеле на ивички...
Постен борш с кисело зелеПостен борш с кисело зеле
2
Постният борш с кисело зеле е готов....
Зимен Борш с Месо и ЗелеЗимен Борш с Месо и Зеле
Да не забравяме, че се слага зелев сок, добавя се и черният пипер. Боршът се вари 4 часа....
Борш с Месо и Кисело ЗелеБорш с Месо и Кисело Зеле
Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме достатъчно количество вода, затваряме и варим 20 минути....
Борш с кисело зеле и свинскоБорш с кисело зеле и свинско
Задушават се в малко масло, като накрая към тях се добавя наситненото кисело зеле....
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Руски БоршРуски Борш
2
Трябва да усетите лек аромат на добре сварено зеле, което в комбинация с месото и подправките прави Борша уникално ястие!...
Зелен боршЗелен борш
Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Изваждаме месото от тенджерата и добавяме нарязаното зеле във врящия бульон. След около 10 минути добавяме нарязаните картофи....
Молдовски боршМолдовски борш
Сложете картофените кубчета заедно със ситно нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните цвекло, зеле и магданоз в тенджера....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: