Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Темперирайте с бульон от супата и кипнете застройката при непрекъснато разбиване.
Върнете в супата и поръсете с нарязания магданоз....

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета.
Добавят...

Доваряваме супата на тих огън и след като е готова, я сваляме от котлона. Пасира се, след като поизстине....

Това не е типичният топъл борш и напомня донякъде на нашенския таратор.
Разхлаждащ, вкусен и засищащ литовски студен борш....

Цялата супа се вари до пълната готовност на всички продукти. Готовото ястие може да се поднесе с кисело мляко или сметана....

2

Сместа се изсипва в супата, разбърква се и се готви още 5 мин.
Наденицата добавяме към супата с настърганият хрян....

Предварително измиваме и почистваме спанака.
В тенджера слагаме бульона на котлона да заври. Към него добавяме спанака, заедно с морковите, лука...

Почистеното месо се нарязва на едри парчета.
Всички зеленчуци се нарязват на едри кубчета.
Всичко се изсипва в тенджера под налягане заедно...

Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на малки парченца.
В тенджера с дебело дъно сложете морковите, зелето, картофите, лука и чесъна. Добавете...

Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови.
Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: