Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз Козунак с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Всяка се сплесква на лента, поставя се тънки пръчки нарязан мармалад и оформяме на фитил....

Оставяте да втаса, след което разделяте на топки, всяка оформяте на широк фитил и намазвате със мармалада по средата, с пръсти притискате, за да не...

Намазвам обилно с шипков мармалад. По желание, може да се наръси с орехи.
Завивам на руло, а след това на охлюв....

Оформяме козунака с плънка по желание, след което намазваме с жълтък и поръсваме със захар (ядки) - печем в заграта фурна 150° с вентилатор за 1 час...

Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....

5

1

Разсипете в бурканчета готовия мармалад и съхранявайте в хладилника.
Мармаладът от моркови е много вкусен....

Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир.
Омекналите плодове се заливат с...

Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: