Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз Козунак с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Всяка се сплесква на лента, поставя се тънки пръчки нарязан мармалад и оформяме на фитил....

Намазвам обилно с шипков мармалад. По желание, може да се наръси с орехи.
Завивам на руло, а след това на охлюв....

Оставяте да втаса, след което разделяте на топки, всяка оформяте на широк фитил и намазвате със мармалада по средата, с пръсти притискате, за да не...

Оформяме козунака с плънка по желание, след което намазваме с жълтък и поръсваме със захар (ядки) - печем в заграта фурна 150° с вентилатор за 1 час...

Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....

1

5

Разсипете в бурканчета готовия мармалад и съхранявайте в хладилника.
Мармаладът от моркови е много вкусен....

Изключете котлона, оставете мармалада да се охлади.
Охладения мармалад пасирайте....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: