Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варен Руски Пирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печурките се нарязват на резени, беконът се реже на малки кубчета. Лукът се реже на ситно и се запържва заедно с бекона в маслото.
Добавят се...

След изпичане се оставя да се охлади, маха се рингът и отгоре пирогът се намазва със сладко по избор или шоколад, в моя случай - сладко от боровинки...

Пирогът се пече 40 минути на 180 градуса. Внимателно се вади от формата и се поръсва с пудра захар....

Зелето се нарязва на ситно, посолява се и се сварява 10 минути. Отцежда се и се запържва до омекване, без обаче да става златисто.
След като изстине...

Лимонът и портокалът се изцежда, соковете се смесват и с тях се полива пирогът....

Ябълките се заливат с вряла вода и се варят при непрекъснато бъркане до омекване. Претриват се през гевгир и се смесват със захарта.
Пюрето се...

Белтъците се смесват с конфитюра и се разбиват при непрекъснато бъркане в една посока, докато не се образува много гъста смес с белезникав цвят....

Охлажда пирога се и се посипва с пудра захар и канела.
Източник: Руска кухня...

От 1 яйце, брашното, една чаша сметана и солта се замесва тесто. Маслото се намачква с вилица. Тестото се разточва на квадрат и в средата се слага...

Отгоре се разпределят нарязаните на тънки резени ябълки и пирогът се пече 50 минути на 180 градуса....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: