Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пасха Руска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руска млечна пасхаСметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната.
Загрява...
Руска пасха с кондензирано мляко
Изварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното мляко...
Царска пасха
Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете всичко...
Тайните на изварената пасха
Имайте предвид, че пасхата трябва да стои поне 12 часа във формата, а върху самата извара трябва да има тежест, за да стане пасхата по-плътна....
Сарми по руски в сметана
Предварително сваряваме ориза в подсолена вода в съотношение 1 част ориз - 2 части вода. Изцеждаме и го разбъркваме с каймата. Слагаме сол, черен...
Идеи за изварена Великденска пасха
Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....
Руска водка
Руската водка е готова!
Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Руска окрошка
Яйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука.
Добавя се сметаната, посолява...
Руска вишновка
Вишните се измиват и всеки плод се набожда с клечка за зъби на две или три места. В голям буркан се слагат малко вишни, поръсват се със захар и индийско...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: