Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руска Кухня Десерти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Кремът се разпределя в купички, като първо се слага сместа с изварата, отгоре се слага сметаната....

Разтопяваме маслото, изсипваме го в купа и към него с разбъркване добавяме захарта и яйцата. За по-лесно използваме миксер.
Добавяме брашното,...

3

След това оваляйте отстрани сладките пастички в кокос.
Разтопете шоколада в сладката сметана. Поставете малко шоколад върху всяка капачка....

Преди поднасяне оставете руският шоколадов сладкиш да се стегне и нарязвате на парчета....

Всяка част се намазва със крема и се завършва с крем. Сладкишът се оформя и се оставя да стегне в хладилник около 5-6 часа....

При разрязването се внимава, тъй като в сладкиша има много боровинков сироп....

Сладкишът се вади от фурната и се полива с разбитата сметана. Пече се още 7 минути....

1

Тестото се излива в намазана с мазнина форма за кекс и се пече 45 минути на 180 градуса. Поръсва се с пудра захар....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: