Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руска Кухня Десерти

Руска Кухня Десерти

Открий всички 36 подбрани съвети относно руска кухня десерти в Gotvach.bg.
Руски кекс с извараРуски кекс с извараЖълтъците се отделят от белтъците и се смесват с изварата и захарта. Добавят се стафидите, солта и канелата. Белтъците се разбиват и се добавят...
Руски сладкиш с медРуски сладкиш с мед
По желание готовият и леко охладен сладки намажете с мед или поръсете с пудра захар....
Постен руски сладкиш с бобПостен руски сладкиш с боб
Бобът се сварява до омекване. Пасира се, добавят се настърганата ябълка, овесените ядки, захарта, солта, канелата и бакпулверът. Всичко се...
Руски ромов сладкиш с морковиРуски ромов сладкиш с моркови
Морковите се настъргват и се напръскват с лимонов сок. Добавят се смлените орехи и лешници и се разбърква. Брашното се смесва с нишестето и бакпулвера...
Руски ретро крем с извараРуски ретро крем с извара
Брашното се разрежда с половин чаша студено мляко. Останалото мляко се кипва и се добавя в сместа. Слага се на котлона и се кипва. Оставя се да се...
Гъст руски крем с извараГъст руски крем с извара
Изварата, захарта, ванилията, маслото и сметаната се смесват, добавят се яйцата и сместа се сварява на бавен огън за 1 час при непрекъснато бъркане...
Руски кекс с вишни и бадемиРуски кекс с вишни и бадеми
Излива се във форма за кекс и се пече един час на 180 градуса....
Руски сладкиш с извара и ябълкиРуски сладкиш с извара и ябълки
Оставяме руски сладкиш с извара и ябълки да се охлади, може да го понесем с топка сладолед....
Руски сладкиш с извара и грисРуски сладкиш с извара и грис
2
Руският сладкиш с извара и грис е готов....
Руски сладкиш с вишни и извараРуски сладкиш с вишни и извара
Маслото се разбива със захарта до бяло. Яйцата се добавят едно след друго и сместа се разбърква. Брашното се пресява, смесва се с бакпулвера и се...
Руски сладкиш с кайсии и макРуски сладкиш с кайсии и мак
1
С тази смес се покрива топлият сладкиш....
Гъст руски крем със захаросани плодовеГъст руски крем със захаросани плодове
Изварата, маслото, сметаната и жълтъците се смесват и при непрекъснато бъркане се загряват. След като кипнат, веднага се свалят от котлона и се...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: