Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Пасха

Крем Пасха

Прегледай всички 12 авторски предложения за крем пасха в Gotvach.bg.
Руска пасха с кондензирано млякоРуска пасха с кондензирано млякоИзварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното мляко...
Царска пасхаЦарска пасха
Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете всичко...
Руска млечна пасхаРуска млечна пасха
Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната. Загрява...
Печена изварена пасхаПечена изварена пасха
Изпечената пасха покрийте с кърпа и изчакайте да изстине....
Празничната трапеза за ПасхаПразничната трапеза за Пасха
3
Вижте още: Идеи за изварена Великденска пасха....
Тайните на изварената пасхаТайните на изварената пасха
Имайте предвид, че пасхата трябва да стои поне 12 часа във формата, а върху самата извара трябва да има тежест, за да стане пасхата по-плътна....
Идеи за изварена Великденска пасхаИдеи за изварена Великденска пасха
Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....
Английски крем кастардАнглийски крем кастард
Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард....
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухняТоп 5 или крем дьо ла крем на световната кухня
Френската кухня Френската кухня е крем де ла крем на кулинарния свят....
Идеалният крем за бишкотиИдеалният крем за бишкоти
2
Плодов крем Необходими продукти: 1 опак. крем ванилия, 1/2 л. прясно мляко, 100 г малини, 100 г череши, 1 с.л....
Тайните на каталунския кремТайните на каталунския крем
Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: