Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Пасха
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руска пасха с кондензирано млякоИзварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното мляко...
Царска пасха
Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете всичко...
Руска млечна пасха
Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната.
Загрява...
Тайните на изварената пасха
Имайте предвид, че пасхата трябва да стои поне 12 часа във формата, а върху самата извара трябва да има тежест, за да стане пасхата по-плътна....
Идеи за изварена Великденска пасха
Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Най-лесно е приготвянето на сурова пасха....
Английски крем кастард
Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард....
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухня
Храната и пътуването - една от неустоимите двойки в света. Както книгата и почивката, любовта и поезията, морето и романтиката и какво ли още...
Идеалният крем за бишкотиБишкотите, известни като бишкоти ди Прато, както и кантучини, представляват двойно изпечени бисквити. Те са творени е на любимата ни италианска...
2
Тайните на каталунския крем
Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона. Той се предлага в почти всеки ресторант и кафене както като крем,...
Най-вкусният и лек десерт за Великден е Пасха
Пасхата се яде точно на Великден, заедно с козунаците и яйцата....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: