Gotvach.bg»Избрани Колекции»Руски Пироги
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печурките се нарязват на резени, беконът се реже на малки кубчета. Лукът се реже на ситно и се запържва заедно с бекона в маслото.
Добавят се...

След изпичане се оставя да се охлади, маха се рингът и отгоре пирогът се намазва със сладко по избор или шоколад, в моя случай - сладко от боровинки...

Пирогът се пече 40 минути на 180 градуса. Внимателно се вади от формата и се поръсва с пудра захар....

Пирогът се украсява с капки разтопен шоколад и се поръсва с пудра захар....

Зелето се нарязва на ситно, посолява се и се сварява 10 минути. Отцежда се и се запържва до омекване, без обаче да става златисто.
След като изстине...

Охлажда пирога се и се посипва с пудра захар и канела.
Източник: Руска кухня...

От 1 яйце, брашното, една чаша сметана и солта се замесва тесто. Маслото се намачква с вилица. Тестото се разточва на квадрат и в средата се слага...

Отгоре се разпределят нарязаните на тънки резени ябълки и пирогът се пече 50 минути на 180 градуса....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: