Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варена Агнешка Главичка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варена Агнешка Главичка

Варена Агнешка Главичка

Открий всички 12 кулинарни идеи относно варена агнешка главичка в Gotvach.bg.
Варена агнешка главичка в МултикукърВарена агнешка главичка в МултикукърСлед като извадим, по желание поръсваме със сминдух Варената агнешка главичка в Мултикукър....
Варена Агнешка ГлавичкаВарена Агнешка Главичка
С това прекрасно агнешко варено можете да приготвите вкусна агнешка супа или с ориз на тавата. Варената Агнешка Главичка е готова....
Варена агнешка главичка и дреболии в тенджера под наляганеВарена агнешка главичка и дреболии в тенджера под налягане
Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето....
Агнешка главичка в гювечАгнешка главичка в гювеч
Агнешката главичка в гювеч е готова....
Агнешка главичка в маслоАгнешка главичка в масло
2
Агнешката главичка в масло се поднася със счукан чесън и оцет. Приятен апетит!...
Печена агнешка главичка по селскиПечена агнешка главичка по селски
Поднесете печената агнешка главичка по селски върху канапе от пресен магданоз и с гарнитура по избор....
Супа от агнешка главичка с грахСупа от агнешка главичка с грах
Супата от агнешка главичка с грах се сервира топла....
Супа с агнешка главичка и дреболииСупа с агнешка главичка и дреболии
Направете застройката от продуктите и сипете в супата с агнешка главичка и дреболии....
Агнешка Главичка в Тенджера под НаляганеАгнешка Главичка в Тенджера под Налягане
Почистваме добре агнешката главичка. В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода....
Чорба от агнешка главичка и дреболииЧорба от агнешка главичка и дреболии
След като поизстине малко агнешката чорба, я застройваме с едно яйце. Да ви е сладко с тази чорба от агнешка главичка и дреболии!...
Пълнена агнешка главичкаПълнена агнешка главичка
Почистете добре агнешката главичка и заедно с шкембето ги натъркайте с малко сол и черен пипер....
Печена агнешка главичкаПечена агнешка главичка
4
Измитите и почистени агнешки главички се слагат в тенджера, заливат се със студена вода, чаена лъжица сол, 5-6 зърна черен пипер, 2-3 зърна бахар...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: