Gotvach.bg»Избрани Колекции»Винен Тас Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тас кебап с пилешкоПоднесете кебапа с гарнитура като картофено пюре или сварен ориз.
Тас кебапът с пилешко се поднася топъл....
3
Тас кебап с манатарки
Захлупваме тенджерата и готвим тас кебапа на слаб огън 10-15 минути.
Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Тас кебап по македонски
Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се запържва...
Тас кебап с телешко месце
Добавяме като гарнитура към тас кебапа.
Добър апетит!
Тас кебапът с телешко месце е много вкусен.
Източник: Yesil Elma - Oktay Usta...
Тас кебап с телешко месоДобавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите, дафиновия лист, зърна черен пипер, сол на вкус, щипка захар, олиото....
1
Тас-кебапКебапът се сервира с топка варен ориз или с топка диетично картофено пюре.
Тас-кебапът е готов....
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: