Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Лаврак на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Лаврак на Скара

Вкусен Лаврак на Скара

Открий всички 12 подбрани съвети относно вкусен лаврак на скара в Gotvach.bg.
Лаврак на скараЛаврак на скараДа ви е вкусно! Лавракът на скара е готов....
Лаврак на скараЛаврак на скара
След това загрейте скарата, намажете ги обилно със зехтин вътре и вън и ги метнете за по няколко минути от всяка страна....
Маринован лаврак на скараМаринован лаврак на скара
Печем от двете страни вкусната риба на скара. Поднасяме с резен лимон маринован лаврак на скара....
Лаврак на скара по гръцкиЛаврак на скара по гръцки
Сервирайте лаврака на скара по гръцки залят с лимоновия дресинг и свеж накълцан магданоз или листенца рукола - по ваше желание....
Лаврак във фолио на скараЛаврак във фолио на скара
1
Лавракът във фолио на скара е готов....
Маринован печен лаврак на скараМаринован печен лаврак на скара
1
След това изпичаме матринованите риби на скарата до готовност. Сервираме маринован лаврак на скара с гарнитура по желание....
Печен лаврак на скара с копърПечен лаврак на скара с копър
Сложете рибата на грила и печете 10-12 минути от всяка страна на средна температура....
Лаврак с магданозено песто на скараЛаврак с магданозено песто на скара
Лавракът с магданозено песто на скара е много вкусен. Добър апетит!...
Лаврак със специална марината на скараЛаврак със специална марината на скара
Печем на загрята и намаслена скара от двете страни....
Лаврак на скара с дафинов листЛаврак на скара с дафинов лист
Сервирайте лаврака на скара с дафинов лист веднага с резенчета лимон....
Мариновано Филе от Лаврак на СкараМариновано Филе от Лаврак на Скара
Лавракът на скара се пече от двете страни до готовност. Може да се гарнира с печени картофи или друга гарнитура подходяща за риба....
Лаврак БосфораЛаврак Босфора
Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса. 15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: