Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен и Лесен Крем за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен и Лесен Крем за Торта

Вкусен и Лесен Крем за Торта

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно вкусен и лесен крем за торта в Gotvach.bg.
Морковена торта с вкусен кремМорковена торта с вкусен кремДа ви е вкусно! Морковена торта с вкусен крем може допълнително да се овкуси според вашите предпочитания....
Домашна гола торта с вкусен кремДомашна гола торта с вкусен крем
Сглобявам цялата домашна гола торта с вкусен крем - отгоре съм направила карамелизирана украса, но всеки може да декорира както желае....
Торта с вкусен крем и орехиТорта с вкусен крем и орехи
Разбиваме с пудра захар краве масло и прибавяме към млечния крем. Разбъркваме хубаво. Блата за тортата разрязваме две....
Вкусен и лесен крем карамел с кроасаниВкусен и лесен крем карамел с кроасани
Нашият вкусен и лесен крем карамел с кроасани е готов....
Бисквитена торта с вкусен крем и сметанаБисквитена торта с вкусен крем и сметана
Маже се обилно с приготвения крем, нареждат се колелца банани, отново се нареждат пласт бисквити, пак крем и банани - така, докато се изчерпат продуктите...
Торта с парено тесто и вкусен кремТорта с парено тесто и вкусен крем
Отделно разбийте сметаната на пухкав крем и добавяйте към нея от крема на етапи до край, получавате много вкусен млечно-сметанов крем....
Лесен шоколадов крем за тортаЛесен шоколадов крем за торта
1
Получената шоколадова смес се ползва за направата на шоколадова торта, шоколадов кекс или шоколадови сладки....
Крем торта с плодовеКрем торта с плодове
Оставям за няколко часа крем тортата с плодове в хладилник, след това вадя, обръщам и декорирам. Да ви е сладко!...
Крем торта с гроздеКрем торта с грозде
Със същата шпатула издърпваме крема нагоре и правим "пламъци" на крем тортата с грозде....
Лесен и вкусен тутманикЛесен и вкусен тутманик
1
Лесният и вкусен тутманик е готов....
Лесен и вкусен рататуйЛесен и вкусен рататуй
Лесният и вкусен рататуй е готов....
Лесен и вкусен кексЛесен и вкусен кекс
6
Първо се разбиват яйцата до побеляване. Без да се прекъсва се добавят последователно захарта, олиото, прясното мляко, брашното, смесено с бакпулвера...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
54
44
32
20
10
Дай твоята оценка: