Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусна лютеница с мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна лютеница с мед

Вкусна лютеница с мед

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно вкусна лютеница с мед в Gotvach.bg.
Лютеница с медЛютеница с медИзпечете чушките, почистете от семето и дръжките и ги обелете. Смелете ги в машинка и добавете към тях доматеното пюре, меда, загрятото олио,...
Лесна лютеница с медЛесна лютеница с мед
Накрая разпределете сместа в отделни бурканчета, затворете ги добре с капачки и оставете лютеницата са ври за около 15-20 минути....
Домашна лютеница с медДомашна лютеница с мед
Чушките и доматите смиламе на машинка за мелене на кайма, за да се получи едро мляна лютеница....
Лютеница с мед без стерилизацияЛютеница с мед без стерилизация
Бурканчетата с лютеница се затварят хубаво, обръщат с капачката надолу и завиват с кърпа....
Лютеница с мед и чушкиЛютеница с мед и чушки
Лютеницата с мед и чушки е готова. Забележка: Много добра, лесна, бърза и изключително вкусна лютеница....
Лютеница с изварени домати и медЛютеница с изварени домати и мед
По желание домашната лютеница може да се пасира, за да бъде по-фина.. Разсипва се в бурканчета....
ЛютеницаЛютеница
1
Всички продукти ги почистваме. После се нарязват на ситно доматите и чушките. Лука го нарязваме на много ситно също. В дълбока тава се нареждат...
Бърза лютеницаБърза лютеница
Готовата бърза лютеница се сипва в буркани и се стерилизира 10 минути....
Класическа лютеницаКласическа лютеница
Сервираме класическата лютеница на филия, с кашкавалена пърленка, на брускети, содени мекици или др....
Мамината лютеницаМамината лютеница
Готовата лютеница се насипва в сухи бурканчета и затваря. Бурканчета се стерилизират за двайсет минути във вряща вода....
Перфектна лютеницаПерфектна лютеница
Слагате в буркани по избор, затваряте ги и ги варите перфектна лютеница за десетина минутки....
Сибирска лютеницаСибирска лютеница
По желание може да прибавите и чушки към лютеницата. Сибирската лютеница е готова....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: