Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Сърма

Гъбена Сърма

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно гъбена сърма в Gotvach.bg.
Гъбена дроб сарма в палачинкаГъбена дроб сарма в палачинкаУвиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка. Пекат се до полуготовност....
Гъбена дроб сармаГъбена дроб сарма
Когато оризът стане прозрачен, се овкусява с червения пипер, кубчето гъбен бульон и 1 ч.ч. вода. Вари се на тих огън до готовност на ориза....
Дроб сарма с киселецДроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар. Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма в мултикукърДроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма с тиквичкаДроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с гъбиДроб сарма с гъби
2
Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда. Загрейте мазнината и запържете скълцания...
Мързелива дроб сарма в мултикукърМързелива дроб сарма в мултикукър
По желание прехвърляме дроб сармата в тава със заливка и печем във фурна....
Дроб Сарма с пресни подправкиДроб Сарма с пресни подправки
Готовата дроб сарма се сервира с лъжица кисело мляко. Дроб Сармата с пресни подправки е готова....
Дроб-сарма с пилешки дробчетаДроб-сарма с пилешки дробчета
Залейте дроб сармата и върнете във фурната. Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Дроб Сарма с Агнешки ДреболииДроб Сарма с Агнешки Дреболии
Дроб Сармата с Агнешки Дреболии е готова....
Дроб сарма с шарен оризДроб сарма с шарен ориз
Запичаме дроб сармата на грил реотан. Дроб сармата с шарен ориз е готова....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: