Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гола Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Първо сваряваме ориза в съотношение 1:1 в подсолена вода при непрекъснато бъркане. Охлаждаме го.
Смесваме каймата с охладения ориз, подправяме...

1

Сармите се оставят да къкрят, като периодично се разбърква до пълното увиране на ориза.
Голите постни лозови сарми са готови....

Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

Ефектът, който получавате, когато обърнете кексовата сарма в тавичка е огромен. Вкусът е перфектен!...

2

За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....

С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: