Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гола Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Голи сарми с млечен сосПърво сваряваме ориза в съотношение 1:1 в подсолена вода при непрекъснато бъркане. Охлаждаме го.
Смесваме каймата с охладения ориз, подправяме...
Голи сарми с кисело зеле
Омесваме каймата с ориза, солта, магданоза и черен пипер. Оформяме на топчета или като кебапчета.
На котлона поставяме тенджера с олио и прибавяме...
Голи сармиКъм смляното свинско и телешко месо се прибавят изчистеният и измит ориз, белтъците на двете яйца, черен пипер и сол на вкус.
Сместа се омесва...
1
Голи постни лозови сарми
Сармите се оставят да къкрят, като периодично се разбърква до пълното увиране на ориза.
Голите постни лозови сарми са готови....
Дроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
2
Сарма в кексова форма
Ефектът, който получавате, когато обърнете кексовата сарма в тавичка е огромен. Вкусът е перфектен!...
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: