Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъби с Ориз на Котлон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ястието се оставя на котлона, докато оризът съвсем омекне. Периодично се разбърква, за да не загори....

Готовото ястие свалете от котлона и овкусете със сух магданоз преди поднасяне.
Тиквичките с ориз на котлон са готови....

Когато оризът омекне, се добавя месото и се готви още 5 - 10 минути и се сваля от котлона....

Когато оризът омекне и ястието се сгъсти, изключваме котлона и оставяме тенджерата за 10 минути, със затворен капак, да престои....

Пускаме котлона на силно и щом оризът започне да ври, намаляваме на най ниската позиция....

Тиквичките с кайма и ориз на котлон се сервират с кисело мляко.
Оризът на тиган може да се направи и без да се слага кайма....

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: